Maak een afspraak met Sensus tijdens het Corporatieplein!

Plan alvast een gesprek met ons.

Omdat de tijd altijd snel gaat tijdens een beurs geven wij de mogelijkheid om alvast een afspraak in te plannen tijdens het Corporatieplein.
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om op een door u gewenste tijd met een van onze collega’s af te spreken.

We kijken er naar uit u te informeren over onze grote ontwikkelingen en nieuwste functionaliteiten.

Houd collega’s op de hoogte van alle processen met onze nieuwe feature: Triggers!

Door gebruik te maken van de Triggers in Sensus BPM Online krijgt u nu de mogelijkheid om e-mails, taken en kalender verzoeken te versturen. Het doel hiervan is om de processen binnen uw organisatie dichter bij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat informatie direct bij de juiste persoon terechtkomt. Vervolgens kunt u een kalender verzoek maken, om de afspraak of taak tijdgebonden te maken. Verder is het ook mogelijk om een systeem trigger te plaatsen.

Sensus BPM Online Publicaties

De publicatie module van Sensus BPM Online is verder ontwikkeld. Er is een mooiere weergave en vernieuwde navigatiemogelijkheden. Dankzij de toevoeging van Thema’s kiest zelf welk thema u mooi vindt en bij uw huisstijl past. Zo maakt u Sensus BPM Online helemaal eigen. Op het Corporatieplein laten we u graag alle mogelijkheden zien!

Heeft u andere vragen over Sensus process management, onze dienstverlening voor woningcorporaties, trainingen of wilt u ons iets anders laten weten?
Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: +31 (0) 88 – 888 7777
Email: info@sensus-processmanagement.com

Maak een afspraak tijdens Corporatieplein 2023


Privacy

Uw persoonlijke informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Sensus-methode B.V. uit Maarssen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen of ter beschikking stellen, behoudens indien dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd.

Sensus BPM Online Publicaties

De publicatie module van Sensus BPM Online is verder ontwikkeld. Er is een mooiere weergave en vernieuwde navigatie-mogelijkheden. Dankzij de toevoeging van Thema’s kiest u zelf welk thema u mooi vindt en bij uw huisstijl past. Zo maakt u Sensus BPM Online helemaal eigen. Op het Corporatieplein laten we u graag alle mogelijkheden zien!

Sensus Integrations Platform

Bekijk hoe Sensus de kennis en informatie volledig integreren met uw ERP systeem of andere digitale dienstverleners, zoals Salesforce en Sharepoint, vanuit Sensus BPM Online en andersom. Tijdens het Corporatieplein demonstreren we graag de voordelen!
Bekijk hierboven alvast onze Salesforce Integratie.
Geïnteresseerd in deze nieuwe mogelijkheid? Maak alvast een afspraak voor een demonstratie.
Corporatieplein Bezoeken

Mail notificaties

Ontvang automatisch notificaties via de mail wanneer er bijvoorbeeld een proces geaudit moet worden. Deze notificatie omvat alle nodige context om de taak goed en zorgvuldig uit te kunnen voeren. We laten u graag zien hoe dit in zijn werk gaat!