CorporatieGids LIVE: kennissessie procesoptimalisatie

Tijdens de CorporatieGids LIVE Online Kennisdagen 2021 geven leveranciers en adviseurs diverse interessante kennissessies. Deze sessies duren elk 30 minuten en zijn per aandachtsgebied gegroepeerd. Op deze manier kunnen corporatiemedewerkers op een efficiënte manier nieuwe kennis opdoen en zich oriënteren op oplossingen voor hun woningcorporatie.

Op dinsdag 11 mei zijn er kennissessies over procesoptimalisatie, waarbij Sensus process management natuurlijk niet mag ontbreken! Om 9.30 uur, 10.15 uur en 11.00 uur presenteert Hans Bloemen een kennissessie over de rol van standaardisatie en integratie in het optimaliseren van uw processen. 

Hierbij laat hij zien hoe u binnen Sensus BPM Online met de referentiemodellen van CORA en Aedes werkt en hier KPI’s, risico’s en beheersmaatregelen aan koppelt. Hiermee houdt u meer grip op uw processen, ook bij veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast staan we stil bij het integreren van verschillende technologieën en systemen, zoals Power BI. Hiermee heeft u altijd totaalinzicht in uw processen: dé basis voor procesoptimalisatie!

Meld u aan voor de kennissessie

Leer hoe u uw processen optimaliseert met standaardisatie en integratie.