Corporatieplein 2023

Bezoek de Sensus stand tijdens Corporatieplein 2023

Bezoek Sensus tijdens Corporatieplein 2023

Bekijk de nieuwste Sensus BPM Online features

Op donderdag 14 september vindt het Corporatieplein 2023 plaats en Sensus process management is zoals gebruikelijk ook weer van de partij. Ons product, Sensus BPM Online,  is de meest gebruikte procesmanagement applicatie onder woningcorporaties en op deze dag laten we u zien waarom!

​​​​​​Mis ons niet bij stand 71! Deze dag staat namelijk in het teken van ontwikkelingen veiligheid en innovatie, waar ook uw corporatie direct profijt van kan hebben! We kijken er naar uit u te informeren over onze grote ontwikkelingen en nieuwste functionaliteiten.

Maak alvast een afspraak met ons op het Corporatieplein 2023

Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom op Stand 71

 

Maak een afspraak!

Maak een afspraak met ons op het Corporatieplein

Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom op Stand 71

Sensus BPM Online Publicaties

Met de nieuwe feedbackfunctie in onze publicatieomgeving kunnen medewerkers onderling feedback geven op processen en elkaar informeren over gewenste aanpassingen, om de processen continu te blijven verbeteren.

Houd collega’s op de hoogte van alle processen met onze nieuwe feature: Triggers!

Door gebruik te maken van de Triggers in Sensus BPM Online krijgt u nu de mogelijkheid om e-mails, taken en kalender verzoeken te versturen. Het doel hiervan is om de processen binnen uw organisatie dichter bij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat informatie direct bij de juiste persoon terechtkomt. Vervolgens kunt u een kalender verzoek maken, om de afspraak of taak tijdgebonden te maken. Verder is het ook mogelijk om een systeem trigger te plaatsen.

Corporatieplein Bezoeken

Sensus Security Plus

Sensus Security Plus

U kunt bij ons terecht om veiliger om te gaan met processen. Wij praten u graag bij over de Sensus Security Plus. Meer dan de helft van de woningcorporaties maakt al gebruik van onze extra procesbeveiliging.
Maak een afspraak!

 

 

Hans Bloemen   |    Sensus BPM Expert

Onze BPM-expert staat voor u klaar om u een persoonlijke rondleiding te geven in Sensus BPM Online. U krijgt tijdens deze sessie alle ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld onze software, uw interne processen en de voor u belangrijke certificeringen.