wst het grootslag

Corporatiegids Live vindt dit jaar weer live plaats op 22 maart 2022 in Expo Houten. Deze informatieve dag is speciaal voor corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen.

Handig, op één dag meerdere kennissessies van 45 minuten achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie. Om 13:15 geven wij samen met Woonkwartier een presentatie over doelgroepgericht proceskennis delen.

Onze presentatie tijdens Tussendoor kunt u  natuurlijk netwerken met collega’s van andere corporaties, adviseurs en leveranciers. Bovendien is tijdens Corporatiegids Live de koffie, thee en lunch allemaal inbegrepen!

Onze presentatie tijdens Corporatiegids Live 2022

Tijdens deze interactieve sessie laat Tanja van Geffen van Woonkwartier samen met onze collega Hans Bloemen u zien hoe belangrijk een goede publicatie van processen is voor u en de medewerkers van uw organisatie.
Tanja en Hans nemen u mee en vertellen over de voordelen van publicatie van uw processen met behulp van Sensus BPM Online. U krijgt inzicht in processen en taken/verantwoordelijkheden, het geven van feedback via een interactieve chat bij het proces, processen delen aan geselecteerde doelgroepen én de slimme automatische inrichting van een gebruiksvriendelijke navigatie.

Tussendoor kunt u  natuurlijk netwerken met collega’s van andere corporaties, adviseurs en leveranciers. Bovendien is tijdens Corporatiegids Live de koffie, thee en lunch allemaal inbegrepen!

Via