Corporatiegids live 2024

Webinar: De waarde van Sensus BPM Online voor Woningcorporaties

Webinar: De waarde van Sensus BPM Online voor Woningcorporaties

Waarom deelnemen?

Tijdens dit webinar staat het optimaal benutten van onze procesmanagement applicatie Sensus BPM Online centraal. De software biedt nu meer mogelijkheden dan ooit, waardoor het eenvoudig is om verschillende thema’s en kennisgebieden, zoals Risico, Audit, Data en KPI management, te combineren en meer waarde toe te voegen aan uw corporatie.

Het webinar biedt de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste functionaliteiten van Sensus BPM Online. Bovendien ontvangt u waardevolle inzichten over integraal werken van presentator Ralph Drijver, een expert op het gebied van BPM.

Presentator

Ralph Drijver zal u door de presentatie leiden en de maximale waarde van Sensus BPM Online voor woningcorporaties toelichten. Dit webinar is ideaal voor zowel nieuwe gebruikers als bestaande gebruikers die zich willen verdiepen in de nieuwste functies en mogelijkheden.

Data en Tijd:

  • Dinsdag 2 juli om 10:00 uur
  • Donderdag 4 juli om 10:00 uur
  • Dinsdag 9 juli om 10:00 uur
  • Donderdag 11 juli om 10:00 uur

Wilt u echt weten wat Sensus BPM Online kan? Doe mee met het webinar!

Schrijf u nu in via deze link en mis deze kans niet op een uitgebreide kennismaking met de mogelijkheden van Sensus BPM Online.

Ralph Drijver, Presentator van de webinar

“Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar actief in de wereld van verandermanagement, procesmanagement en dit gecombineerd met softwareproducten.

Een van mijn grootste zorgen is altijd geweest dat het gebruik van software producten zoals o.a. Sensus niet gemaximaliseerd wordt en ingezet voor het integraal werken met elkaar (over de verschillende afdelingen en thema’s heen). Hier liggen vaak enorme kansen zonder extra kosten!

Welke kansen zijn er dan allemaal als je Sensus BPM Online in huis hebt? Waar kun je allemaal op bezuinigen? Welke andere tools heb je niet meer separaat nodig? Kun je dit integreren binnen de processen en wat levert dat dan op?

Dit en veel meer vragen zullen wij tijdens dit webinar duidelijk gaan maken. Laat je inspireren… leuk én gratis!”

Ralph Drijver

Sales & Partner management, Sensus process management