Corporatiegids live 2024

Corporatiegids Live: Nijestee verhoogt Datakwaliteit met VERA en Sensus BPM Online

Corporatiegids Live: Nijestee verhoogt Datakwaliteit met VERA en Sensus BPM Online

Corporatiegids Live dit jaar is jaar op dinsdag 19 maart en vindt zoals gebruikelijk plaats in Expo Houten. Deze informatieve dag is speciaal voor corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen.

Hoe kun je als woningcorporatie de verbinding maken tussen mensen, rollen, functies, processen, KPI’s, risico’s, beheersmaatregelen en data?

In deze presentatie vertellen Marlies Doorten en Ania Renkema hoe de Groningse woningcorporatie Nijestee dit heeft georganiseerd en beheert in Sensus BPM Online. Dit met behulp van geautomatiseerde stuurinformatie in een dashboard.
Dankzij VERA, CORA en andere initiatieven zijn er volop handvatten om de mate van datagestuurd control te stimuleren maar ook om te werken aan een “goede datakwaliteit”.

Schrijf je in voor onze leerzame sessie en laat je inspireren door de aanpak van Nijestee.

Schrijf je via de corporatiegids Live website in voor onze interactieve sessie en laat je inspireren door de aanpak van Woningbelang en Sensus process management.

Mis het niet!

Schrijf je via de Corporatiegids Live website in voor onze leerzame sessie en laat je inspireren door de aanpak van Nijestee en Sensus process management.