Woningcorporatie processen

Aedes Processenboek en Sensus

Alle processen van het AEDES processenboek stellen wij gratis beschikbaar voor al onze corporatie klanten. En natuurlijk potentiële corporatie klanten die eens kennis met onze geweldige BPM online software willen maken.

Waarom het processenboek initiatief van AEDES en CorpoNet? Goed beschreven processen besparen tijd en geld. Het helpt processen efficiënter uit te voeren en beter te digitaliseren. Uniform goed beschreven processen dragen bij aan een betere sturing en vermindering van risico’s.

Vanuit Sensus dragen wij graag ons steentje bij om processen te harmoniseren en verbeteren. Goed uitgewerkte processen zijn het fundament van corporaties om in control te zijn en sturing te geven.

Hans Bloemen, Senior consultant bij Sensus Processmanagement, is als Proces reviewer betrokken bij het uitwerken van het AEDES en Corponet Processenboek. Op het moment dat een nieuw proces beschikbaar komt, zullen wij deze voor u in Sensus zetten en aan u beschikbaar stellen. Abonneer u nu via het onderstaande formulier en wij zullen u een bericht sturen wanneer er weer een nieuw proces beschikbaar is om te downloaden.

Ontvang uitgewerkte processen uit het processenhandboek van Aedes

Abonneer u via het onderstaande formulier en blijf op de hoogte wanneer er een nieuw uitgewerkt proces beschikbaar is.

Hans Bloemen

Hans Bloemen

Business Consultant

BPM Specialist Woningcorporaties, Sensus process management

“Na jarenlang bij veel woningcorporaties over de vloer te zijn geweest, weet ik van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Al mijn kennis en ervaring is verwerkt in het Procesmodel voor Woningcorporaties, waarin we een algemene procesarchitectuur, gebaseerd op CORA, hebben uitgewerkt. Dit Cora referentiemodel kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie!”