Woningcorporatie processen

Kwaliteitsmanagement

 Met de Baseline informatiebeveiliging voor woningcorporaties (BIC) kunnen alle woningcorporaties op een vergelijkbare manier werken met informatiebeveiliging. In Sensus BPM Online zijn de BIC processen beschikbaar. Hiermee kunt u risico’s, beheersmaatregelen en beveiliging uitwerken volgens de PDCA-aanpak. Een voorbeeld hiervan is het Compliance Management Framework (CMF) van onze partner Audittrail.

In onderstaande presentatie toont Hans Bloemen hoe woningcorporaties hun BIC informatiebeveiliging kunnen inrichten.

Ontvang meer informatie over BIC implementatie bij uw woningcorporatie

Neem contact met ons op over het BIC normenkader, waarmee u binnen uw woningcorporatie met één standaard werkt op het gebied van informatiebeveiliging.

  • [anr-captcha]
Hans Bloemen

Hans Bloemen

Business Consultant

BPM Specialist Woningcorporaties, Sensus process management

“Na jarenlang bij veel woningcorporaties over de vloer te zijn geweest, weet ik van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Al mijn kennis en ervaring is verwerkt in het Procesmodel voor Woningcorporaties, waarin we een algemene procesarchitectuur, gebaseerd op CORA, hebben uitgewerkt. Dit CORA referentiemodel kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie!”

Gerelateerde berichten

De CorporatieGids LIVE kennisdag 2022

De CorporatieGids LIVE kennisdag 2022

Handig, op één dag meerdere kennissessies van 45 minuten achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie. Om 13:15 geven wij samen met Woonkwartier een presentatie over doelgroepgericht proceskennis delen.