Woningcorporatie processen

CORA

De processen in de Sensus-software zijn ingedeeld volgens de referentie architectuur van CORA. Elf woningcorporaties hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een begin te maken met een bedrijfs- en ICT-referentiearchitectuur voor de sector. Dit uniforme systeem zorgt ervoor dat corporaties gemakkelijker gegevens met elkaar kunnen uitwisselen. Daarnaast leidt CORA tot standaardisatie en harmonisatie aan de zijde van ICT-leveranciers in de sector. Hierdoor kunnen systemen van verschillende leveranciers beter onderling communiceren.

Bekijk én bewerk gratis een CORA model!
Bekijk het CORA model gemaakt met Sensus BPM Online. Registreer je voor een 14-daagse trial en bewerk en bekijk het voorbeeldproces gratis!

Mailingcyclus Continu verbeteren met Sensus process management

  • [anr-captcha]
Hans Bloemen

Hans Bloemen

BPM Specialist Woningcorporaties, Sensus process management

“Na jarenlang bij veel woningcorporaties over de vloer te zijn geweest, weet ik van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Al mijn kennis en ervaring is verwerkt in het Procesmodel voor Woningcorporaties, waarin we een algemene procesarchitectuur, gebaseerd op CORA, hebben uitgewerkt. Dit referentiemodel kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie!”

Gerelateerde berichten