Woningcorporatie processen

Gestandaardiseerd werken

De integrale, totale standaard voor de branche

Uniforme, goed beschreven processen besparen tijd en geld. Het helpt processen efficiënter uit te voeren en beter te digitaliseren. Ook draagt het bij aan een betere sturing en vermindering van risico’s.

Sensus process management biedt woningcorporaties daarom dé standaard voor procesmanagement. Zo werken wij met de referentie architectuur van CORA en zijn de uitgewerkte processen uit het Processenboek van Aedes en Corponet beschikbaar in Sensus BPM Online. Gecombineerd met onze eigen kennis en ervaring in de woningcorporatiesector hebben wij het meest uitgebreide en geïntegreerde procesmodel in de branche ontwikkeld.

Wij delen dit procesmodel kosteloos met onze klanten, partners en andere corporatie initiatieven. Op deze manier werken we samen om de standaard verder te verrijken, zodat we altijd de beste totaaloplossing kunnen bieden.

Direct aan de slag?

Via onze website kunt u de woningcorporatieprocessen openen in Sensus BPM Online. Nog geen gebruiker van onze software? Dan kunt u ook direct een gratis trial aanvragen!

Hans Bloemen   |    Sensus BPM Expert

Onze BPM-expert staat voor u klaar om u een persoonlijke rondleiding te geven in Sensus BPM Online. U krijgt tijdens deze sessie alle ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld onze software, uw interne processen en de voor u belangrijke certificeringen.

Gerelateerde berichten

Procesmanagement geeft ons controle over de organisatie

Procesmanagement geeft ons controle over de organisatie

Elke woningcorporatie kent tientallen verschillende bedrijfsprocessen. Hoe zorg je ervoor dat al die processen uniform gevolgd worden, zeker wanneer je te maken hebt met een verspreid bezit? CorporatieGids.nl sprak hierover met procescontroller Miriam Kortekaas van Woonzorg Nederland: “Alleen via procesmanagement kun je de ‘blinde vlekken’ in je processen verminderen.”

Procesmanagement: het verguisde goud van uw organisatie

Procesmanagement: het verguisde goud van uw organisatie

Het liefst had ik als titel van deze blog geschreven; “Alleen Sensus process management kan uw organisatie redden ? !!” Klinkt lekker, maar helaas niet erg geloofwaardig. Echter, Sensus process management als sterk instrument om in control te zijn… Dat klopt wel! Nou, beoordeel zelf.