Oplossingen

Gestandaardiseerd werken

De integrale, totale standaard voor de branche

Uniforme, goed beschreven processen besparen tijd en geld. Het helpt processen efficiënter uit te voeren en beter te digitaliseren. Ook draagt het bij aan een betere sturing en vermindering van risico’s.

Sensus process management biedt woningcorporaties daarom dé standaard voor procesmanagement. Zo werken wij met de referentie architectuur van CORA en zijn de uitgewerkte processen uit het Processenboek van Aedes en Corponet beschikbaar in Sensus BPM Online. Gecombineerd met onze eigen kennis en ervaring in de woningcorporatiesector hebben wij het meest uitgebreide en geïntegreerde procesmodel in de branche ontwikkeld.

Wij delen dit procesmodel kosteloos met onze klanten, partners en andere corporatie initiatieven. Op deze manier werken we samen om de standaard verder te verrijken, zodat we altijd de beste totaaloplossing kunnen bieden.

Hans Bloemen   |    Sensus BPM Expert

Onze BPM-expert staat voor u klaar om u een persoonlijke rondleiding te geven in Sensus BPM Online. U krijgt tijdens deze sessie alle ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld onze software, uw interne processen en de voor u belangrijke certificeringen.

Probeer Sensus BPM Online 30 dagen gratis

Aan de slag! Start uw gratis proefversie

Geen creditcard nodig | Volledig gratis trial