Student experience intro

Samenwerking Datarotonde en Sensus BPM Online

Samenwerking Datarotonde en Sensus BPM Online

Het is nu nog makkelijker geworden om uw procesmanagement te integreren met andere systemen. Dankzij de koppeling van Sensus BPM Online met Datarotonde van Isres heeft u direct inzicht in alle data bij uw processen. De integratie op het krachtige platform van Datarotonde levert zowel woningcorporaties als bouw en installatie bedrijven een unieke mogelijkheid om efficiënter te werken.

Door verschillende systemen en technologieën te integreren worden processen verrijkt met data en verbindt u verschillende domeinen binnen uw organisatie. Dit zorgt voor een dynamisch procesmanagement, waardoor organisaties gemakkelijker meebewegen met veranderende omstandigheden en in control blijven. Alle informatie is op ieder moment inzichtelijk en up-to-date.

Direct aansluiten via de Datarotonde

Via Datarotonde worden applicaties van verschillende aanbieders met elkaar verbonden, waardoor samenwerking en integratie met (keten)partners nog gemakkelijker wordt. Datarotonde is gespecialiseerd in het ontwikkelen van koppelingen, waardoor organisaties hier zelf geen tijd en energie aan kwijt zijn. Op deze manier kunnen onze klanten op een efficiënte en laagdrempelige manier de koppeling maken met Sensus BPM Online. Zo krijgt u snel meer verrijking, inzicht en flexibiliteit in uw procesmanagement.

Samenwerking bij woningcorporaties

Voor woningcorporaties is het belangrijk om inzicht te hebben in hun primaire processen, de behoeften van hun huurders en de staat van hun woningen. Hiervoor is goede communicatie met klanten en efficiënte samenwerking met interne afdelingen en ketenpartners van belang. Door data te digitaliseren en verschillende systemen te integreren krijgt u meer regie op uw processen.

Ontdek zelf de voordelen!

Meld u aan voor de proefversie van onze BPM oplossing. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, kunt u direct gratis 30 dagen lang processen ontwerpen met Sensus BPM Online.

Hans Bloemen   |    Sensus BPM Expert

Onze BPM-expert staat voor u klaar om u een persoonlijke rondleiding te geven in Sensus BPM Online. U krijgt tijdens deze sessie alle ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld onze software, uw interne processen en de voor u belangrijke certificeringen.