Sensus BPM Online

De software die inzicht geeft

Sensus BPM Online is dé slimme business process management software voor uw woningcorporatie. Met Sensus BPM Online voor procesmanagement kunt u alle processen binnen uw woningcorporatie in kaart brengen, optimaliseren en delen. Het is het perfecte gereedschap om snel in te kunnen spelen op kansen en bedreigingen en om continu verbeteringen door te voeren. Lees hieronder meer over wat Sensus process management inhoudt en wat het voor uw corporatie kan betekenen.

Modelleer & deel eenvoudig processen

Sensus BPM Online is zeer gebruiksvriendelijk waardoor u eenvoudig processen kunt modelleren. Daarnaast kunt u worden opgeleid tot expert door het volgen van onze Sensus BPM Online training. Zodra de processen zijn beschreven, zijn ze klaar om gedeeld te worden. Ook dit is heel eenvoudig. Bouw met één druk op de knop een volledige publicatie die iedereen binnen uw corporatie vanaf het intranet kan raadplegen of maak meerdere publicaties voor diverse doelgroepen of projecten binnen uw organisatie. Vervolgens kunt u de medewerkers de mogelijkheid geven feedback te geven om zo uw processen te blijven optimaliseren.

Kennis delen

Bij Sensus process management moedigen wij een cultuur aan waarin kennis delen centraal staat en gewaardeerd wordt. Zo delen verschillende woningcorporaties hun voorbeeld processen die een referentiekader vormen voor andere woningcorporaties. Als klant van Sensus process management bent u niet alleen het gereedschap voor procesmanagement rijker, maar ook als het ware een community waarin iedereen elkaar een stapje verder wil helpen. Er zijn momenteel al allerlei voorbeeldprocessen beschikbaar. Zo zijn er voorbeelden met betrekking tot de AVG, ontwikkelen vastgoed en het klachtenproces. Daarbij zijn de referentieprocessen uit het AEDES processenboek uitgewerkt in Sensus BPM online. Bezoek de Process Plaza en ontdek welke processen er nog meer beschikbaar zijn!

Wat past bij u?

Met Sensus BPM Online heeft u alles in huis om met procesmanagement te beginnen. U kunt direct aan de slag met het in kaart brengen en verbeteren van de bedrijfsvoering bij uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Woningcorporatie Klanten over Sensus BPM Online

Alliantie

“Vanuit de AVG word je verplicht een verwerkingsregister te hebben, waarin is vastgelegd welke persoonsgegevens waar worden verwerkt, naar wie ze worden verstuurd en in welke applicatie ze worden verwerkt. We hebben ervoor gekozen de gegevensverwerkingen samen met de processen in Sensus BPM Software vast te leggen om het verwerkingsregister makkelijk up-to-date te houden en het levend te houden binnen de organisatie. Deze manier van werken is voor ons heel efficiënt en overzichtelijk! Dit is uitgemond in een AVG procesmodel, dat wij in samenwerking met Hans Bloemen van Sensus-methode hebben uitgewerkt. Je kunt een export maken waardoor je meteen een verwerkingsregister klaar hebt. Een hele pragmatische oplossing!”

Esli Endlich

Privacy Officer, de Alliantie

“De koppeling tussen Sensus-software en Enterprise Architect van Sparx Systems wordt gebruikt om te beschikken over de actuele systeemarchitectuur en deze te koppelen aan afzonderlijke processen. Op deze manier hebben we zicht op de onderlinge afhankelijkheden tussen processen en applicaties, bijvoorbeeld de uitfasering van applicaties.”

Jacques van Iperen

Adviseur Bedrijfsprocessen, Portaal

“De aanpak van de Sensus-methode is zeer geschikt om medewerkers inzicht te geven en te betrekken bij de werkprocessen en de organisatie als geheel. Bovendien ben ik erg tevreden over de ondersteuning van consultant Hans Bloemen! Ik merk nu dat de medewerkers inzicht hebben in de processen en het nut ervan inzien, dus we zijn op de goede weg.”

Arine van Duijvenvoorde

Adviseur ICT en AO, Woonstichting SSW

Woonzorg Nederland

“Procesmanagement geeft controle aan Woonzorg Nederland “De keuze voor Sensus BPM Online viel omdat het programma laagdrempelig is en over online publicatiemogelijkheden beschikt. Processen modelleren is eenvoudig en je kunt de tool naar eigen behoefte, in eigen beheer en voor je eigen organisatie inrichten.”

Miriam Kortekaas

Procescontroller, Woonzorg Nederland

“Als Omnia Wonen het heeft over de klant optimaal bedienen, dan gaat het over sneller, beter, goedkoper, innovatiever, flexibeler en duurzamer. En dat allemaal tegelijkertijd. “Het mooie van procesgericht werken is dat je over afdelingen en organisaties heen kijkt. Alleen op deze manier werken maakt het mogelijk zo goed samen te werken met onze ketenpartners. Want we hebben veel inzicht en overzicht om te kunnen sturen.”

Mark Drost

Procesmanager Bouwen en Onderhouden, Omnia Wonen

Probeer Sensus BPM Online 30 dagen gratis

Aan de slag! Start uw gratis proefversie

Geen creditcard nodig | Volledig gratis trial