wst het grootslag

Wij presenteren aan u onze nieuwe klant: Student Experience! We zijn trots dit razendsnel groeiende bedrijf als klant te mogen verwelkomen. 

Student Experience is een innovatief full service concept dat duurzame huisvesting biedt aan studenten van alle achtergronden. 

Het gebruik van Sensus BPM Online wordt door hen als essentieel gezien om de ambitieuze groeiplannen te kunnen waarmaken, zoals uitbreiden naar Spanje. De applicatie van Sensus BPM Online helpt Student Experience, onder andere, hun processen, risicomanagement, en beleidsvoering in kaart te brengen om zo transparantie en vertrouwen te vergroten. Daarnaast zorgt het gebruik van Sensus BPM Online ook voor meer structuur en overzicht intern en bevordert het zo de snelle groei. Twee vliegen in één klap!

We zijn blij met het enthousiasme en de positieve, bruisende energie van Student Experience en kijken uit naar deze samenwerking!

“Sensus BPM helpt Student Experience om een fundament voor de toekomst neer te leggen door alle processen duidelijk neer te zetten. Dit levert een belangrijke bijdrage aan een eenduidige en efficiënte manier van werken voor ons internationaal groeiend team.”

Student Experience

Ontdek zelf de voordelen!

Net als Student Experience aan de slag met procesmanagement? Meld u aan voor de proefversie van onze BPM oplossing. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, kunt u direct gratis 30 dagen lang processen ontwerpen met de Sensus BPM Designer.