Voorbeeldprocessen voor Woningcorporaties

Bekijk en bewerk de processen gratis!

Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement bij woningcorporaties en veel ervaring opgedaan bij meer dan 80 woningcorporaties in Nederland. Met deze kennis en ervaring hebben wij een procesmodel uitgewerkt die wij graag willen delen met corporaties die extra input zoeken en willen starten met het op orde brengen van hun processen.

Daarom biedt Sensus process management direct inzicht in alle gepubliceerde processen van woningcorporaties. Voor klanten van de Sensus process management, gebruikers van Sensus BPM Online, zijn alle processen in de procesmal gratis verkrijgbaar in Sensus-formaat.

Woningcorporatie Voorbeeldprocessen

Incasso proces

Goed beschreven, uniforme processen besparen tijd en geld. Het helpt processen efficiënter uit te voeren en beter te digitaliseren, wat bijdraagt aan een betere sturing en vermindering van risico’s.

CORA procesmodel

Corporatie referentiemodel

Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement bij woningcorporaties en veel ervaring opgedaan bij meer dan 80 woningcorporaties in Nederland. Met deze kennis en ervaring hebben wij het Corporatie proces model uitgewerkt die wij graag willen delen met corporaties die extra input zoeken en willen starten met het op orde brengen van hun processen.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) model

Bekijk het AVG model gemaakt met Sensus BPM Online. Registreer je voor een 14-daagse trial en bewerk en bekijk het voorbeeldproces gratis!

Meer voorbeeldprocessen bekijken?

Bekijk ze gratis op Process Plaza