Woningcorporatie processen

Webinar: Incasso

In een nieuwe webinar serie laten we zien hoe u incassoprocessen kunt modelleren in Sensus BPM Online. Webinar gemist of een opfrisser nodig? Kijk dan hieronder het webinar terug. In slechts 20 minuten leert u hoe u binnen het incassoproces uw klanten kunt segmenteren, risico’s in kaart kunt brengen en KPI’s kunt koppelen.

Ontvang uitgewerkte incassoprocessen

Abonneer u via het onderstaande formulier en blijf op de hoogte wanneer er een nieuw uitgewerkt proces beschikbaar is.

Hans Bloemen

Hans Bloemen

Business Consultant

BPM Specialist Woningcorporaties, Sensus process management

“Na jarenlang bij veel woningcorporaties over de vloer te zijn geweest, weet ik van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Al mijn kennis en ervaring is verwerkt in het Procesmodel voor Woningcorporaties, waarin we een algemene procesarchitectuur, gebaseerd op CORA, hebben uitgewerkt. Dit CORA referentiemodel kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie! Ook ben ik als proces reviewer betrokken bij het Processenboek van Aedes en CorpoNet, en vertaal ik deze processen naar onze applicatie Sensus BPM Online.”

Hans Bloemen   |    Sensus BPM Expert

Onze BPM-expert staat voor u klaar om u een persoonlijke rondleiding te geven in Sensus BPM Online. U krijgt tijdens deze sessie alle ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld onze software, uw interne processen en de voor u belangrijke certificeringen.

Gerelateerde berichten

Webinar herhaling: Koppel Naris GRC aan Sensus BPM Online

Op donderdag 10 juni a.s. presenteren Naris en Sensus process management gezamenlijk tijdens webinar de live koppeling tussen beide systemen. Daarnaast delen we waardevolle en actuele informatie over proces- en risicomanagement.

Samenwerking Datarotonde en Sensus BPM Online

Samenwerking Datarotonde en Sensus BPM Online

Dankzij de koppeling van Sensus BPM Online met Datarotonde heeft u direct inzicht in alle data bij uw processen. Via Datarotonde worden applicaties van verschillende aanbieders met elkaar verbonden, waardoor samenwerking en integratie met (keten)partners nog gemakkelijker wordt. Lees meer over wat dit betekent voor woningcorporaties.