Webinar

De waarde van Sensus BPM Online voor Woningcorporaties

Bent u benieuwd naar wat Sensus BPM Online echt voor u kan betekenen? Doe dan mee met ons webinar en leer alle ins en outs!

Data en Tijd:

  • Dinsdag 2 juli om 10:00 uur
  • Donderdag 4 juli om 10:00 uur
  • Dinsdag 9 juli om 10:00 uur
  • Donderdag 11 juli om 10:00 uur

 

Presentator:

Ralph Drijver, zal u door de presentatie leiden en de maximale waarde van Sensus BPM Online voor woningcorporaties toelichten. Dit webinar is ideaal voor zowel nieuwe gebruikers als bestaande gebruikers die zich willen verdiepen in de nieuwste functies en mogelijkheden.

 

Waarom Meedoen?

Maximale waarde halen uit Sensus BPM Online staat in dit gratis webinar centraal want Sensus BPM Online software kan meer dan ooit!

  • Vele thema’s en kennisgebieden zijn te combineren, eenvoudig meer waarde toevoegen aan uw corporatie is nog nooit zo logisch geweest. (Risico, Audit, Data, KPI management, etc)
  • Maak kennis met de nieuwste features en functionaliteiten.
  • Ontvang waardevolle inzichten over integraal werken van Ralph Drijver, een expert op het gebied van BPM.

 

Wilt u echt weten wat Sensus kan? Doe mee met het webinar!

Tijdens het webinar laten we zien hoe Sensus BPM Online de maximale waarde kan bieden voor woningcorporaties, met een focus op de nieuwste ontwikkelingen en praktische toepassingen. Dit is ook een uitgelezen kans voor bestaande gebruikers om nieuwe features te leren kennen en hun gebruik van het systeem te optimaliseren.

Schrijf u nu in via het formulier en mis deze kans niet op een uitgebreide kennismaking met de mogelijkheden van Sensus BPM Online.

Vul uw gegevens in en reserveer uw plek voor een van de gratis webinars.

“Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar actief in de wereld van verandermanagement, procesmanagement en dit gecombineerd met softwareproducten.

Een van mijn grootste zorgen is altijd geweest dat het gebruik van software producten zoals o.a. Sensus niet gemaximaliseerd wordt en ingezet voor het integraal werken met elkaar (over de verschillende afdelingen en thema’s heen). Hier liggen vaak enorme kansen zonder extra kosten!

Welke kansen zijn er dan allemaal als je Sensus BPM Online in huis hebt? Waar kun je allemaal op bezuinigen? Welke andere tools heb je niet meer separaat nodig? Kun je dit integreren binnen de processen en wat levert dat dan op?

Dit en veel meer vragen zullen wij tijdens dit webinar duidelijk gaan maken. Laat je inspireren… leuk én gratis!”

Ralph Drijver

Sales & Partner management, Sensus process management