Ontdek de kracht van een automatisch gegenereerd risicomatrix dankzij de integratie met Sensus BPM Online

Bij Sensus process management kan business intelligence gemakkelijk gecombineerd worden met procesmanagement. Door onze API zijn verschillende integraties mogelijk, onder andere met Power BI. DataToppers heeft voor woningcorporaties een Risicomanagement integratie gemaakt met Sensus BPM Online. Bij dit webinar gaan we in op de voordelen van deze integratie.

Bij veel corporaties is er de beleving dat er (dure) tools nodig zijn om risico’s goed te kunnen beheersen. Of er is de verwachting dat Excel prima werkt voor het registreren en beheersen van risico’s. Maar in de praktijk zien wij veel corporaties worstelen om risicomanagement onder de aandacht te krijgen bij hun medewerkers.

Dat moet anders en volgens ons kan dat ook anders. Daarvoor heeft DataToppers de Risicomanagement integratie met Sensus BPM Online gemaakt. Deze integratie maakt het mogelijk om risico’s en beheersmaatregelen te registeren in Sensus BPM Online, deze te kwantificeren en te koppelen aan processen. Waardoor risico’s direct inzichtelijk zijn voor de organisatie.

Door risico’s te verbinden aan processen kan de verantwoordelijkheid direct worden belegd. Vervolgens kan samen met de proceseigenaar gekeken worden naar de kwantificering van risico’s en het inrichten van passende beheersmaatregelen binnen het proces. Door deze informatie gestructureerd te registreren, is het automatiseren van de verslaglegging kinderspel. Door middel van het Risicomanagement dashboard genereert een corporatie binnen drie klikken een duidelijke risicomatrix.

Op deze manier helpen wij woningcorporaties om risico’s inzichtelijk te maken en gestructureerd risico’s te beheersen. Meer weten over deze integratie? Bekijk dan hierboven onze webinar.

Ontdek zelf de voordelen!

Meld u aan voor de proefversie van de Sensus BPM Designer. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, kunt u direct gratis 30 dagen lang processen ontwerpen met de Sensus BPM Designer.