Voorbeeldprocessen voor Woningcorporaties

Het Corporatie referentiemodel

Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement bij woningcorporaties en veel ervaring opgedaan bij meer dan 80 woningcorporaties in Nederland. Met deze kennis en ervaring hebben wij het Corporatie proces model uitgewerkt die wij graag willen delen met corporaties die extra input zoeken en willen starten met het op orde brengen van hun processen.

Daarom biedt Sensus process management direct inzicht in alle gepubliceerde processen van woningcorporaties. Voor klanten van Sensus process management, gebruikers van Sensus BPM Online, zijn alle processen in de Proces Plaza gratis beschikbaar.

Bekijk én bewerk de processen gratis!

Bekijk het corporatie procesmodel in Sensus BPM Online. Nog geen Sensus gebruiker? Registreer je kosteloos voor een 14-daagse trial en bewerk en bekijk het corporatie procesmodel gratis!

how-it-works

Bekijk de Corporatie Procesmodel direct Online.

Bekijk de proces publicatie van het Corporatie Procesmodel, gemaakt met Sensus BPM Online. Het Corporatie Procesmodel kunt u nu prachtig zien in onze nieuwe publicatiemodule met de nieuwe Smart Navigator Themes.
Vul het formulier in en ontvang de link naar de complete publicatie!

“Na jarenlang bij veel woningcorporaties over de vloer te zijn geweest, weet ik van het reilen en zeilen en de problematiek waar men tegenaan loopt. Al mijn kennis en ervaring is verwerkt in het Procesmodel voor Woningcorporaties, waarin we een algemene procesarchitectuur, gebaseerd op CORA, hebben uitgewerkt. Dit referentiemodel kunt u gebruiken om zelf een start te maken met uw proceshuis en het verder op maat te maken voor uw organisatie!”

Hans Bloemen

BPM Specialist Woningcorporaties, Sensus process management